PRESENEČENJE

Prestižni avti bodo v četrtek pobirali potnike na postajališčih LPP

Objavljeno 19. januar 2014 11.02 | Posodobljeno 19. januar 2014 11.02 | Piše: STA, A. L.

Potniki naj bodo pozorni tudi na kamere, saj bo njihove odzive posnela posebna produkcijska in filmska ekipa.

Ferrari 458 spider

LJUBLJANA – Po ljubljanskih cestah bodo v četrtek vozili super avtomobili prestižnih blagovnih znamk, ki bodo naključnim potnikom, čakajočim na mestni prevoz, ponudili vožnjo in jih zapeljali do želene izhodne postaje. Ob tem jim bodo predstavili novo avtomobilistično oddajo Top Gear's Top 41 na programu BBC Knowledge, ki je na voljo tudi v Sloveniji.

Kot so sporočili iz Agencije Pristop, bodo super avtomobili predvidoma med 8. in 16. uro ustavljali na večjih avtobusnih postajah v središču mesta in na ključnih vpadnicah. V praksi se bo vožnja odvijala tako, da bo na postajo Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) pripeljal eden od teh avtomobilov s številko 6 Črnuče, ki bo potnika pobral in ga peljal na želeni cilj.

Po ljubljanskih cestah bodo vozili avtomobili ferrari F430 scuderia, porsche 911 4S in hummer H3. Po napovedih agencije bo na voljo še četrto vozilo, katerega znamka za zdaj ostaja skrivnost. Potniki pa naj bodo pozorni tudi na kamere, saj bo njihove odzive posnela posebna produkcijska in filmska ekipa.

Deli s prijatelji