PREVIDNO

Preberite, preden greste na cesto: tukaj vas čakajo zastoji

Objavljeno 16. maj 2016 18.18 | Posodobljeno 16. maj 2016 18.18 | Piše: A. L.

Na štajerski avtocesti je že dvokilometrska kolona.

LJUBLJANA – Ob 16. uri se je že marsikdo odpravil iz službe. O tem pričajo tudi razmere v prometu. S spletne strani prometnoinformacijskega centra je razvidno, da utegnete na kolone naleteti na regionalni cesti KokricaKranj, saj je v Kranju na Bleiweisovi cesti pri vojašnici zaradi prometne nesreče polovična zapora. Promet poteka izmenično enosmerno.

Na zastoje boste naleteli:

– pred predorom Karavanke proti Avstriji, približno 1,2 kilometra, občasno zaradi varnosti predor tudi zapirajo;
– na štajerski avtocesti pred delovno zaporo pred razcepom Slivnica iz smeri Ljubljane, približno 2 kilometra;
– na mejnem prehodu Šentilj je proti Avstriji nastal zastoj, približno en kilometer.

Štajerka bo zaprta

Med 20. in 5. uro zjutraj bo zaradi del popolna zapora štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani. Promet bo v tem času preusmerjen na regionalno cesto. Po 17. maju začnejo zapirati proti Mariboru, opozarjajo na spletni strani promet.si.

Pozor, to se bo jutri dogajalo na primorki

Zaradi krpanja vozišča bo jutri na primorski hitri cesti predvidoma med 5. in 20. uro med priključkoma Koper center in Bertoki proti Ljubljani zaprt vozni pas.

Zaradi preplastitve vozišča je popolna zapora ceste SoteskaČrnomelj med Črmošnjicami in Brezovico predvidoma do 3. junija. Obvoz za vozila do 7,5 ton preko Uršnih sel, za vozila nad 7,5 ton pa preko Novega mesta in Metlike.

Od srede bo v predoru Karavanke promet potekal izmenično enosmerno od 8. do 16. ure. Zapora bo trajala do 20. maja, še opozarja prometnoinformacijski center.


 

Deli s prijatelji