RAZPISI

Prazni direktorski stoli: bi imeli Lajovčevo službo?

Objavljeno 01. oktober 2015 09.15 | Posodobljeno 01. oktober 2015 09.14 | Piše: A. L.

Prelistali smo službe na zavodu za zaposlovanje.

Boštjan Lajovic.

LJUBLJANA – Na zavodu za zaposlovanje lahko službe najdejo tudi menedžerji. Nezasedene direktorske stolčke za aktualne razpise objavljamo spodaj.

Urad vlade RS za komuniciranje išče direktorja, potem ko je bil s tega mesta razrešen Boštjan Lajovic. Gre za mandatno službo (5 let), za katero pa morate imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali prejšnjo visokošolsko univerzitetno in vsaj sedem let delovnih izkušenj.

Rok za prijave: 8. oktober 2015.

Javni zavod muzej novejše zgodovine Slovenije išče nekoga, ki ga bo prevzel vodenje. Tudi ta služba je petletna, prav toliko zahtevajo tudi izkušenj. Navedenih je še nekaj pogojev: »Univerzitetna izobrazba ene izmed strok, zastopanih v dejavnosti muzeja, najmanj pet let delovnih izkušenj, poznavanje področja dela muzeja, sposobnost organizirati in voditi delo, aktivno znanje slovenskega jezika in znanje najmanj enega svetovnega jezika na višji ravni in znanje najmanj enega svetovnega jezika na osnovni ravni.«

Rok za prijave: 16. oktober 2015.

Sklad RS za nasledstvo išče direktorja, ki ga bo vodil štiri leta. »Predstavlja in zastopa sklad, določa, organizira in vodi delo in poslovanje sklada, pripravlja finančni načrt in letno poročilo, ki ju predlaga nadzornemu svetu v sprejem, v soglasju z nadzornim svetom določa sistematizacijo delovnih mest, poroča nadzornemu svetu o poslovanju sklada,« je zapisano v opisu del in nalog. 

Rok za prijave: 7. oktober 2015.

Išče se tudi generalni direktor UKC Ljubljana. Naj spomnimo: s tega mesta je odstopil Simon Vrhunec, na njegovo mesto pa je bil kot vršilec dolžnosti imenovan Andrej Baričič.

Rok za prijave: 5. oktober 2015. 

SODO (sistemski operater distribucijskega omrežja z električno energijo) išče direktorja, ki bo družbo vodil naslednja štiri leta. Razpis je bil objavljen 25. septembra 2015, rok za prijavo pa je 14 dni po prijavi razpisa.

Deli s prijatelji