VARNA POT

Pozor, visoke petke

Objavljeno 06. april 2012 23.22 | Posodobljeno 06. april 2012 23.22 | Piše: M. U.

Znane Slovenke podarile čevlje za večjo prometno varnost.

Tina Gaber, Alja Novak Viryent, Danica Lovenjak, Katarina Benček, Katja Fašink, Doroteja Premužič Nada Brezec. Foto: Zavod Varna pot

LJUBLJANA – Z dobrodelno akcijo »Pozor, visoke petke« želijo v zavodu Varna pot ozaveščati o varnosti v cestnem prometu. Akcijo so pripravili skupaj z oblikovalko čevljev Aljo Novak Viryent. Razdeljena je na tri dele, in sicer na zbiranje čevljev, ki bo potekalo od 9. do 20. aprila v Cityparku Ljubljana, nato bo 21. aprila sledila razprodaja zbranih čevljev, projekt pa se bo zaključil z dobrodelno dražbo znanih Slovenk na Ljubljanskem gradu, ki se bo odvijala 21. aprila.

»Petke sezuj in varno potuj«

Znane Slovenke, med njimi  Katja Fašink, Tina Gaber, Nada Brezec, Danica Lovenjak, Doroteja Premužič in Katarina Benček, so predstavile tudi svoje zgodbe podarjenih čeveljcev. Tako je žena košarkarja Primoža Brezca Nada povedala, da je čevlje kupila v Združenih državah Amerike in jih nosila na prvi tekmi v novi dvorani Charlotte Bobcats v Severni Karolini, ko je njen mož dal zgodovinski prvi koš.

 

Deli s prijatelji