ODPOKLIC

Pozor, v zamrznjenih jagodah našli noroviruse

Objavljeno 12. junij 2015 20.14 | Posodobljeno 12. junij 2015 20.14 | Piše: T. L.

Vsi, ki so izdelek kupili, naj ga z računom ali brez vrnejo v najbližjo Hoferjevo poslovalnico.

Sadno mešanico vrnite v najbližjo Hoferjevo poslovalnico.

LJUBLJANA – Iz Hoferja obveščajo kupce, da so s prodajnih polic v njihovih trgovinah umaknili in odpoklicali izdelek zamrznjenih jagod znamke Sweet Valley, ki ga uvaža podjetje Frost Import GmbH. Gre za sadno mešanico, vrsto jagod, brez dodanega sladkorja iz zamrzovalnika. Izdelek je bil na voljo v redni ponudbi Hoferja (številka serije 150697, z rokom uporabe do 05 2017, cena 2,49 EUR) v vseh njihovih poslovalnicah.

In zakaj je prišlo do umika? Pri enem izmed rednih preverjanj kakovosti izdelkov je bila ugotovljena prisotnost norovirusov. Okužba z norovirusi lahko povzroči akutno vnetje želodca in/ali črevesja. Pri podjetju Hofer so se skupaj z dobaviteljem Frost Import GmbH odločili za preventivni odpoklic izdelka. Izdelek je bil takoj umaknjen iz prodaje, sporoča trgovec.

Izdelka ni varno uživati. Vse kupce prosijo, da omenjenega izdelka ne uživajo in ga vrnejo v najbližjo Hoferjevo poslovalnico. Kupnino bodo dobili v celoti povrnjeno, tudi brez predložitve računa. Za vsa dodatna vprašanja so kupcem na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro na telefonski številki 01/834 60 600 in na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Izdaja tega opozorila ne pomeni, da je za prisotnost norovirusov pri omenjenem izdelku odgovoren proizvajalec.

Deli s prijatelji