SNEŽNI METEŽ

Pozor, sneg že ovira promet, avtobusi obtičali na cesti

Objavljeno 06. februar 2013 08.38 | Posodobljeno 06. februar 2013 12.35 | Piše: A. K., T. L.

Vozne razmere se bodo glede na vremensko napoved še poslabšale.

Fotografija je simbolična.

LJUBLJANA – Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste se bodo vozne razmere na slovenskih cestah glede na vremensko napoved v prihodnjih urah poslabšale. Na cesto se ne odpravite brez ustrezne zimske opreme, vozniki pa naj pričakujejo, da bodo za svojo pot potrebovali več časa. Promet bodo upočasnjevale tudi plužne in posipne skupine.

Zastoji zaradi zdrsov tovornjakov

Zaradi zdrsov tovornih vozil je na štajerski avtocesti pred priključkom Celje vzhod v smeri Ljubljane zaprt vozni pas, nastal pa je daljši zastoj. Promet je oviran tudi med Medvodami in Ljubljano, in sicer na medvoškem klancu. 

 

Zgodaj zjutraj obtičali avtobusi

Sneg na cestišču ovira promet na cesti Šentilj–Trate pri Tratah. Zgodaj zjutraj so na tej cesti obtičali avtobusi. Na prelazih Jezersko in Ljubelj so obvezne verige na avstrijski strani, cesta čez prelaz Vršič je zaprta. Na prelazu Podkoren – Korensko sedlo so obvezne verige, prelaz Korensko sedlo pa je zaprt na avstrijski strani.

Zapore na cesti

Na cesti Dravograd–Radlje je polovična zapora pri Svetem Boštjanu, na štajerski avtocesti med priključkom Dramlje in predorom Pletovarje v smeri Maribora pa je zaprt počasni pas zaradi okvare tovornih vozil.

Med 16. in 21. uro bo v Ljubljani v širši okolici stadiona Stožice zaradi športne prireditve močno povečan promet, spremenjena bo tudi prometna ureditev.

Na cesti Škofja Loka–Gorenja vas je pri Visokem pri Poljanah polovična zapora zaradi kamenja na cestišču.

Do sobote med 8. in 17. uro je v Vojniku zaradi gradnje telovadnice zaprta Prušnikova ulica, obvoz je urejen po Keršovi ulici in Ulici Stanka Kvedra.

Ste na cesti? Imate za nas informacije, fotografije ali posnetek? Pošljite nam jih. 

Deli s prijatelji