NEVERJETNO

Pozor: pred mejo kar 11-kilometrska kolona

Objavljeno 19. julij 2014 10.14 | Posodobljeno 19. julij 2014 10.14 | Piše: A. L.

»Voznikom priporočamo uporabo mejnih prehodov Zavrč, Središče ob Dravi, Rogatec ali Dobovec,« so zapisali na spletni strani prometnoinformacijskega centra.

Zastoji so največji na mejnih prehodih.

LJUBLJANA – Če boste danes kam potovali, sploh čez mejo, najprej nujno preverite, kakšne so razmere. Že zdaj je namreč na koncu podravske avtoceste pred razcepom Draženci v smeri Hrvaške 11-kilometrska kolona. Počasi premikajoča se strnjena kolona se nadaljuje po glavni cesti skozi Podlehnik do MP Gruškovje. »Voznikom priporočamo uporabo mejnih prehodov Zavrč, Središče ob Dravi, Rogatec ali Dobovec,« so zapisali na spletni strani prometnoinformacijskega centra.

Gneča je tudi na ljubljanski obvoznici na razcepu Kozarje proti Primorski tako iz smeri Brda kot iz smeri Viča. Promet poteka počasneje tudi na cestah Šmarje–Dragonja, Ilirska Bistrica–Jelšane in Podgrad–Starod.

Čakalna doba na mejnih prehodih pri izstopu iz države je za osebna vozila na mejnem prehodu Gruškovje 30 minut, na Obrežju pa 15 minut. Če potujete z avtobusom, boste čakali okoli 30 minut.

Deli s prijatelji