TELEKOM OPOZARJA

Pozor: nikar ne nasedite tej lažni nagradni igri

Objavljeno 02. september 2016 18.48 | Posodobljeno 02. september 2016 18.48 | Piše: STA, T. Pa.

V priljubljeni aplikaciji Whatsapp se je pojavila lažna nagradna igra, ki nagovarja uporabnike Telekoma Slovenije.

Siri je sicer zelo ustrežljiva asistentka, ki jo lahko vprašate kar koli. Tudi po njenem počutju.

LJUBLJANA – Največji slovenski telekomunikacijski operater Telekom Slovenije opozarja uporabnike, da se je v priljubljeni aplikaciji Whatsapp pojavila lažna nagradna igra, ki nagovarja uporabnike Telekoma Slovenije.

Navedene nagradne igre, v kateri je treba odgovoriti na nekaj vprašanj, za uvrstitev v žreb za nagrado pa vpisati svojo mobilno številko in poslati SMS-sporočilo, ne izvajajo pri Telekomu Slovenije. Gre za zlorabo identitete znamke Telekom Slovenije.

Uporabnike opozarjajo, naj v nagradni igri ne vpisujejo svojih podatkov in ne pošiljajo sporočil SMS. Priporočajo, da zadevo prijavijo tudi na nacionalni odzivni center za obravnavo incidentov s področja varnosti elektronskih omrežij in informacij (SI-CERT), ki je najbolj usposobljen za odkrivanje in onemogočanje tovrstnih goljufij.

Za dodatne informacije in pomoč so uporabnikom na voljo na brezplačnih številkah 080 8000 in 041 700 700 ali prek e-naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Deli s prijatelji