PREOBRAT

Požar sporoča: Projekt s Pečečnikom je v fazi mirovanja

Objavljeno 08. oktober 2015 16.54 | Posodobljeno 08. oktober 2015 16.54 | Piše: T. L.

Požar pravi, da je projekt edicij Dela Revij »od danes naprej, kar zadeva moje delo in delo mojih sodelavcev, v fazi mirovanja«, ker se Pečečnik očitno še ni odločil, ali bo projekt sploh sofinanciral ali ne.

Bojan Požar.

LJUBLJANA – Besedni in finančni vojni med Jocem Pečečnikom in Bojanom Požarjem ni videti konca, projekt edicij Dela Revij pa je po zadnjih informacijah, ki nam jih je posredoval Požar v »fazi mirovanja«. 

»Projekt edicij Dela Revij sem kadrovsko, tehnično in organizacijsko pripravil do zadnje faze, vključno s tiskarno in z distribucijo, revije so, po včerajšnjem podpisu pogodbe z NKBM, praktično tik pred izidom. Žal pa je projekt od danes naprej, kar zadeva moje delo in delo mojih sodelavcev, v fazi mirovanja, ker se Pečečnik, kot polovični partner v družbi Princip Media, d. o .o., očitno še ni odločil, ali bo projekt sploh sofinanciral ali ne. In to na način, kot je bilo dogovorjeno že pred meseci. Sicer si ne znam razložiti, zakaj za svoje sofinanciranje postavlja vedno nove pogoje. Včeraj, denimo, mi je sporočil povsem nov predlog, to je, da on postane 80-odstotni lastnik družbe,« je v izjavi zapisal Požar. Dodaja, ko bo Pečečnik izpolnil dogovorjene in celo podpisane pogoje, se bo projekt Delo Revije nadaljeval.

»V medijski polemiki, ki jo je iz Las Vegasa začel moj poslovni partner, ne mislim sodelovati,« še pojasnjuje in pisma, ki ga je Pečečnik poslal medijem, ne želi komentirati. »Lahko pa povem, da je cela vrsta njegovih navedb popolnoma izmišljenih ter neresničnih.«

Deli s prijatelji