REZULTATI

Potrjeni letni poročili za poslovno leto 2014 družbe in skupine Delo

Objavljeno 24. april 2015 14.24 | Posodobljeno 24. april 2015 14.24 | Piše: S. N.

Družba je četrtletne rezultate na ravni izida iz poslovanja v primerjavi z enakim obdobjem lani izboljšala.

LJUBLJANA – Nadzorniki družbe Delo, d. d., so danes na svoji redni seji obravnavali letni poročili skupine in družbe za leto 2014, seznanili pa so se tudi z rezultati poslovanja družbe v prvem četrtletju leta 2015.

Nadzorni svet je na seji potrdil in sprejel nekonsolidirano letno poročilo družbe Delo, d. d., za leto 2014 z mnenjem revizorja in konsolidirano letno poročilo skupine Delo, d. d. za preteklo leto z mnenjem revizorja. Uprava je nadzornemu svetu predstavila rezultate poslovanja družbe in skupine Delo d. d. za prvo četrtletje leta 2015.

Družba je četrtletne rezultate na ravni izida iz poslovanja v primerjavi z enakim obdobjem lani izboljšala in zaključila obdobje s pozitivnim izidom iz poslovanja v vrednosti 281.000 evrov in pozitivnim celotnim poslovnim izidom v višini 211.000 evrov. Izid družbe je boljši, kot je bilo načrtovano in realizirano v enakem obdobju leta 2014. 

Na seji je uprava družbe seznanila nadzorni svet, da bo z majem uredništvo Nedela kot sedme izdaje časnika Dela integrirano v okvir uredništva časopisa Delo. Odgovorna urednica Dela Mateja Babič Stermecki bo prevzela vodenje nedeljske izdaje. Nadzorni svet je sprejel tudi sklep o začetku postopka imenovanja odgovornega urednika Slovenskih novic in spletne izdaje slovenskenovice.si.
 

Deli s prijatelji