Promocijsko sporočilo

Poskrbite za aktiven oddih v objemu narave, v kampu Špik

Objavljeno 28. junij 2016 12.23 | Posodobljeno 28. junij 2016 15.15 | Piše: B. K.

Družba Hit Larix julija v Gozdu - Martuljku odpira na novo prenovljen kamp Špik, kjer bo gostom na voljo okoli 200 parcel.

Vse so urejene z elektriko, na sedmih mestih pa je tudi dostop do vode. Trenutna razporeditev dosega tri zvezdice in je namenjena gostom, ki šotorijo, ter lastnikom prikolic ali avtodomov, nekaj parcel pa je namenjenih pavšalnemu najemu.

image

V prihodnjih letih se bo kamp še nadgrajeval s ponudbo glampinga, občina Kranjska Gora pa v bližini načrtuje ureditev plavalnega jezera, kar bo dodatna popestritev. Prvi gostje bodo imeli na voljo prostor za oskrbo avtodomov, ploščad za umivanje vozil in sanitarni objekt, ki ima posebej urejene otroške sanitarije, sanitarije za invalide, kemični wc in pralnico perila. Bližnji Hotel Špik pa tudi gostom kampa ponuja dodatne gostinske in velneške storitve ter mnogo več.

image

Kamp Špik omogoča priložnosti za aktivno preživljanje prostega časa v vseh letnih časih. Za vse kulturnike je na voljo veliko znamenitosti v ožji in širši okolici kampa, pozabili pa nismo niti na otroke, ki bodo lahko uživali v adrenalinskem parku prav v kampu. S tem namenom je bil izbran tudi slogan AKTIVNO – NARAVNO – SPROŠČUJOČE, saj bodo gostje pri nas doživeli ravno to.

Deli s prijatelji