NISO VEDELI, DA JE NOSEČA

Porod v stranišču podjetja: deklici je ime Pia

Objavljeno 25. avgust 2016 16.23 | Posodobljeno 25. avgust 2016 16.25 | Piše: Mo. S.

V brežiško porodnišnico so ju prepeljali iz podjetja, kjer je porod potekal kar v toaletnih prostorih.

Deklico so pustili v torbi in na hodniku. Fotografija je simbolična

BOŠTANJ – Danes porodnišnico zapuščata mamica in dojenčica, ki sta s svojo nenavadno, a vseeno ganljivo zgodbo razburkali javnost. V brežiško porodnišnico so ju prepeljali iz podjetja, kjer je porod potekal kar v stranišču, kot smo že poročaliimage.

Po velikem odzivu na naš prvi članek zdaj objavljamo podrobnejše podatke o dogodku. Zgodilo se je v ponedeljek zjutraj, in sicer v poslovni enoti podjetja Siliko v Boštanju. Kot nam je povedala Marjeta Borštnik iz kadrovske službe, je delavko porod torej popolnoma presenetil in se zato zgodil v tamkajšnjih toaletnih prostorih. Iz sevniškega zdravstvenega doma so takoj prihiteli reševalci in ju prepeljali v Brežice.

»Delavka je rodila punčko Pio. Mamica in punčka se dobro počutita,« so nam še povedali v podjetju, ki se sicer ukvarja s proizvodnjo tehničnih izdelkov iz umetnih mas, a česa takega verjetno še niso doživeli. Mamica se javnosti sicer ne želi izpostavljati, naši viri pa trdijo, da v podjetju sploh niso vedeli, da je njihova sodelavka noseča.

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Uporabite spodnji obrazec.

Deli s prijatelji