VEČ DELOVNIH MEST

Policija zaposluje: rok za prijavo je 26. januar

Objavljeno 16. januar 2015 13.20 | Posodobljeno 16. januar 2015 13.20 | Piše: A. L.

Po šestmesečnem usposabljanju se bo z izbranimi kandidati sklenila pogodba o zaposlitvi za določen čas do pet let.

Fotografija je simbolična.

LJUBLJANA – Policija vabi med svoje vrste. Na spletni strani Policija.si so objavili razpis za več prostih delovnih mest za policista kandidata. Gre za službo za določen čas, rok za prijavo pa se izteče 26. januarja.

Izbrani kandidati se bodo najprej udeležili šestmesečnega usposabljanja (v tem času so zaposleni!) za varovanje zunanje meje Evropske unije in priprav na izpit za izvajanje policijskih pooblastil, po uspešno zaključenem usposabljanju pa bo z izbranimi kandidati predvidoma sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas do pet let, za opravljanje nalog varovanja zunanje meje Evropske unije in varovanja objektov, ki jih v skladu s predpisi varuje policija.

Usposabljanje bo potekalo v prostorih Policijske akademije in na območju ter v prostorih Policijske uprave Ljubljana, Policijske uprave Koper ali Policijske uprave Novo mesto, delo po uspešno zaključenem usposabljanju pa se bo opravljalo na območju in v prostorih Policijske uprave Ljubljana, Policijske uprave Koper ali Policijske uprave Novo mesto, so še zapisali.

Deli s prijatelji