IŠČETE SLUŽBO?

Policija zaposluje: na voljo več služb za nedoločen čas

Objavljeno 05. februar 2014 15.18 | Posodobljeno 05. februar 2014 15.21 | Piše: A. L.

Osem dni zbirajo prijave.

Fotografija je simbolična.

LJUBLJANA – Na spletni strani ministrstva za notranje zadeve so v ponedeljek objavili razpis za več delovnih mest. Prosta so namreč delovna mesta za kriminalističnega inšpektorja specialista (več delovnih mest), za višjega kriminalista specialista (dve mesti) in za kriminalista specialista (dve mesti).

Računalniška kriminaliteta

Kriminalistični inšpektorji specialisti bodo delali na področju preiskovanja računalniške kriminalitete v policijskih upravah Celje, Koper, Maribor, Kranj in Novo mesto. 

Višja kriminalista specialista bosta prav tako delovala na področju preiskovanja računalniške kriminalitete v policijskih upravah Kranj in Novo mesto. Na istih policijskih upravah in na istem področju bosta delovala še dva kriminalista specialista, ki ju zaposlijo.

Za nedoločen čas

»Z izbranimi kandidati se bo sklenilo delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom ter šestmesečno poskusno dobo,« je jasno zapisano v razpisu. Časa za prijavo je osem dni od objave (3. februar), več informacij o razpisnih pogojih pa najdete na spletni strani policijeimage.

Deli s prijatelji