ASTROLOG

To poletje prihaja kuga

Objavljeno 14. april 2016 08.30 | Posodobljeno 14. april 2016 08.28 | Piše: Katja Cah

Naš stalni sodelavec, astrolog Stane Padežnik, se je že mnogokrat izkazal v ocenah in napovedih dogodkov v Sloveniji in po svetu, ki nikogar ne pustijo hladnega.

Tokrat smo izkušenega astrologa, med drugim mojstra za izdelavo osebnih in partnerskih horoskopov, vprašali, kako bomo Slovenci v Evropi živeli v prihodnje, kje tičijo največje nevarnosti in kdaj bomo končno prišli na zeleno vejo.

Kot kažejo vaši astrološki izsledki, je v natalni karti Slovenije razvidno, da nam Venera in Jupiter v levu že vse od ustanovitve prinašata gospodarski razvoj in napredek, Mars pa to ruši, kar se kaže v slabih dejanjih tajkunov in pohlepnih goljufov. Nam je usojeno, da bomo vedno v tem začaranem krogu, ko se posamezniki z ogromno denarja posmehujejo garaškim, bolj ali manj obubožanim množicam?

Znano je, da priložnost vedno dela tatu. Dokler bo pri nas dovolj možnosti za ropanje državnega premoženja, davkoplačevalskega denarja na račun žuljev in znoja nemočnih in nezaščitenih delavcev, bo tako. Preštevilni funkcionarji in uradniki na vplivnih položajih niso kos svojim nalogam. Izgovarjajo se, da nimajo zakonskih podlag za ukrepanje, nadzor ali preprečevanje škodljivega in nezakonitega, že kar roparskega delovanja posameznikov ali celotnih omrežij. S svojo pasivnostjo, odsotnostjo ravnanja po uradni dolžnosti, z neznanjem in vztrajnim ignoriranjem perečih problemov, ki so jih dolžni reševati, omogočajo nepravilnosti in kazniva dejanja. S pomočjo medijev, v katerih izražajo svojo nemoč, med vrsticami celo nagovarjajo plenilce, kako se lahko okoriščajo in naj nikar ne opustijo svojega podlega početja. Njihovi vplivni položaji jim povečini stopijo v glavo, da postanejo vzvišeni, samovšečni, nekateri že kar naduti, napuh in samopoveličevanje pa jih dvigujeta nad preprostim ljudstvom in jim dajeta občutek nedotakljivosti.

Povezava z izginulimi mladimi fanti je očitna, saj se ta izginotja dogajajo prav v obdobjih posebnih astronomskih pojavov, ki jih zaznamo z astrološkimi kazalci kot nevarne za otroke in mladino ter s povečano možnostjo zločinskega početja nad njimi.

Ja, ampak kdaj bo presekan začarani krog, bo kdaj?

Presekan bo tedaj, ko bodo predstavniki ljudstva zmogli sprejemati kakovostne zakone, v katerih bodo predvidene konkretne ostre sankcije za neopravljanje dolžnosti. Takrat, ko bodo zaostrene materialna, kazenska in moralna odgovornost tudi za člane zakonodajnega telesa in se ne bo mogoče več izgovarjati na puhlico sprejemanja politične odgovornosti – ki ne pomeni prav nič – ali pa na to, da roparju ni kaj vzeti, ker nima več premoženja. Treba mu je vzeti tisto, ki ga je špekulativno prepisal na druge! Kaj bo mogoče ukreniti, ko bo ljudstvo dobilo nazaj izgubljeno suverenost. To je proces, ki bi se lahko začel leta 2018, ko se bo sklenil razvojni ciklus Slovenije, v katerem smo od osamosvojitve, in se bo začel čisto nov in bolj bleščeč. Od Butal do Švice pa bo še dolga pot!

Vaše napovedi terorističnih akcij in napadov ekstremistov z Vzhoda na evropske civiliste, ki ste jih dali že leta 2014, so se lansko jesen žal uresničile. Kot vidimo, morije še ni konec. Konec letošnjega poletja oziroma v začetku jeseni naj bi teroristično bombardiranje – v prenesenem pomenu ali dobesedno miniranje – občutili tudi v naši državi?

Moje napovedi o terorizmu so se uresničile dan pred luninim mrkom marca, čeprav ne na naših tleh, ko je bil ranjen slovenski diplomat. Glede na to, da so se določeni napadi, eksplozije v Sloveniji že zgodili – v preteklosti uspešen atentat na kandidata za predsednika republike – si nikakor ne smemo zatiskati oči pred realno možnostjo, da tudi v teh razgretih časih, ko pri nas celo trpimo suženjstvo, trgovino z belim blagom in še kaj strahotnega ter se krivice kar vrstijo, izbruhne revolt posameznikov in skupin, ki nimajo več kaj izgubiti. Žal se takšna dejanja iz obupa že napovedujejo.

Nezadovoljstvu prilivajo olja na ogenj še tisti vrhovi institucij, ki naj bi skrbeli za varnost, red in mir, s svojimi izjavami, da se pri nas pa res prav nič takega ne dogaja, na kar opozarja celo tujina, prebivalstvo v določenih okoljih in anonimke. Bolj ko bodo v javnosti poudarjali, da smo povsem varna dežela, imuna proti nasilju, terorizmu, drugim škodljivim in nevarnim pojavom, bolj se bo prikrito razraščalo prav tako ravnanje in izkoriščalo naivnost tistih, ki naj bi znali gledati pod površino.

CELOTNI INTERVJU LAHKO PREBERETE V SVEŽI ŠTEVILKI REVIJA ONAPLUS, KI VAS ŽE ČAKA V NAJBLIŽJI TRAFIKI. LAHKO PA SE NANJO TUDI NAROČITE NA BREZPLAČNI TELEFONSKI ŠTEVILKI 080 11 99.

image

Deli s prijatelji