NAGRADNA IGRA

Podvojite plačo: sodelujte in si priskrbite povišico svoje plače

Objavljeno 11. maj 2012 15.10 | Posodobljeno 01. junij 2012 23.21 | Piše: R. S.

Ekipi Slovenskih novic in Radia Center vabita k sodelovanju v nagradni akciji, v kateri boste lahko podvojili svojo zadnjo plačo oz. prejemek. Potrebujete le srečo.

Fotografija je simbolična.

15 dni zapored bo vsak delavnik izbran eden izmed sodelujočih, ki bo na račun dobil podvojeno svojo zadnjo plačo oziroma prihodek! Zakaj to ne bi bili vi?

Izpolnite prijavnico in z malo sreče boste izbrani prav vi. Srečneže bomo žrebali petnajst delavnikov od ponedeljka, 14. maja, naprej. Prijavite se preko obrazca na tej strani - in če bosta radijska voditelja Polona Požgan in Sašo Papp v etru Radia Center oznanila svoje ime, pokličite na telefonsko številko 01 290 9999 in zahtevajte svojo podvojeno plačo.

Sodelujete lahko vsi, ki imate prihodke: poleg tistih s plačami tudi honorarci, upokojenci, študentje, prejemniki socialne pomoči ali pomoči za brezposelne ipd. Sodelovanje je brezplačno.

Radio Center lahko poslušate tudi prek spletaimage, zato izgovora, da bi preslišali oznanilo, da ste prav vi srečni dobitnik, res ni. Zato si vzemite dve minuti in hitro izpolnite sledečo prijavnico.

1. 6. 2012: OBVESTILO UREDNIŠTVA: NAGRADNA AKCIJA JE ZAKLJUČENA. VSEM PRIJAVLJENIM SE ZAHVALJUJEMO ZA SODELOVANJE.

Deli s prijatelji