VRNITEV

Podporniki: Dragi naš Zoki, ne verjemi »murgelskemu palčku«

Objavljeno 26. julij 2013 11.25 | Posodobljeno 26. julij 2013 11.11 | Piše: P. J.

Podporniki Zorana Jankovića ga pozivajo, naj se spet zavihti na vrh stranke PS in omogoči predčasne volitve.

LJUBLJANA – Zoran Janković se počuti izdanega, ker je Milan Kučan pred dnevi v intervjuju dejal, da zaradi očitkov protikorupcijske komisije Janković ne more biti več predsednik stranke, poroča Požar.

Bratuškova vodi slabo

A kot kaže, se ne počuti izdanega le ljubljanski župan, ampak tudi njegovi zvesti volivci. Na naslov župana so tako prispela pisma podpore, v katerih piše, naj ne posluša starcev okrog Kučana in Stanovnika in naj se postavi na svoje noge. Avtorji pisma so ljubljanskega župana naslovili z »Dragi naš Zoki« in ga pozvali, da se spet poteguje za predsednika Pozitivne Slovenije. »Ti si stranko PS ustvaril in ti jo vodi dalje.« V nadaljevanju so zapisali, da Alenka Bratušek vlado vodi slabo in da se udinja Angeli Merkel. Dodali so, naj »ne verjame murgelskemu palčku. Zdaj ko je na zatožni klopi Janša in tudi ob tvoji pomoči Bavčar, te stari mački več ne potrebujejo. Zdaj si za njih samo še kriminalec.« Prepričani so, da bo PS, če bi se umaknil, gotovo poražena na naslednjih volitvah.

Prodajo delnic so mu odpustili

Podporniki so zapisali, da je zdaj čas, da tvega in se zavihti na vrh PS ter omogoči predčasne volitve. »Mi smo na tvoji strani, vedno bolj pa se to dogaja v sosednji Hrvaški in Srbiji. Levica se mora povezati, vendar preveč ne navijaj za Todoroviča: to ti ne bo prineslo političnih točk.« Zapisali so, da so mu oprostili, da je prodal delnice Mercatorja, saj vedo, da je moral vrniti dolg, in to naj bi mu šteli v dobro. Na koncu so še zapisali, da ne pozabljajo njegovih zaslug in da bodo, ko bo treba, tudi masovno na njegovi strani. 

Deli s prijatelji