USPEH

Podjetje Bisol povečalo prodajo za 300 odstotkov

Objavljeno 04. december 2011 12.37 | Posodobljeno 04. december 2011 12.37 | Piše: Ma. F./STA

Bisol Group je že spomladi razširil svoje prodajne aktivnosti v Veliki Britaniji z odprtjem hčerinskega podjetja.

PREBOLD – Skupina Bisol Group je v Veliki Britaniji močno povečala prodajo svojih izdelkov. Britansko predstavništvo edinega slovenskega proizvajalca fotonapetostnih modulov je namreč v novembru zabeležilo kar 300-odstotno rast.

Spomladi odprli hčerinsko podjetje

Bisol Group je že spomladi razširil svoje prodajne aktivnosti v Veliki Britaniji z odprtjem hčerinskega podjetja Bisol Solar Limited. V vseh mesecih je skupina beležila zmerno rast naročil, v novembru pa se je prodaja visokokakovostnih fotonapetostnih modulov povečala kar za 300 odstotkov.

Zaupanje v blagovno znamko

Kot pojasnjujejo v družbi, je povečano povpraševanje posledica vse večje prepoznavnosti in zaupanja v kakovost znamke Bisol ter predloga britanskega urada za energijo in podnebne spremembe o nenadnem dodatnem znižanju zagotovljenih odkupnih cen električne energije za sončne elektrarne. Britansko predstavništvo je zato novembra zaznalo strmo rast naročil.

Poslujejo preko meja

Ena pomembnejših poslovnih strategij skupine Bisol Group je lokalna prisotnost na najpomembnejših fotovoltaičnih trgih v svetu. Podjetje ima svoja predstavništva še v Italiji, Franciji, Belgiji in Nemčiji.

 

Deli s prijatelji