DONACIJE

Po tragični nesreči sodelavci na pomoč Denisovi ženi

Objavljeno 10. avgust 2013 14.16 | Posodobljeno 10. avgust 2013 15.58 | Piše: P. J.

»Prelepa Soča te je kruto iztrgala iz naše bližine. Žalost je neizmerna, bolečina huda. Izgubili smo te,« so zapisali v posvetilu za slovo.

Denis Turk.

LJUBLJANA – »Še pred kako uro smo se skupaj smejali, nato pa tragična novica globoko in neusmiljeno zareže v naša srca. Prelepa Soča te je kruto iztrgala iz naše bližine. Žalost je neizmerna, bolečina huda. Izgubili smo te. Bil si gonilna sila, izvir neizmerne energije, zadovoljstva, sreče. Bil si nam vodnik, mentor, brat. Vedno nasmejan. Hvaležni smo, da smo lahko del poti prehodili s tabo. Danes te bomo pospremili še zadnjič. Prijatelj, vedno boš del vseh nas. Počivaj v miru,« so v slovo prijatelju Denisu Turku zapisali v Sindikatu igralniških delavcev Slovenije (enota Nova Gorica).

Kot kaže, je bil Denis med sodelavci zelo priljubljen. Njegovi najožji sodelavci so se zato odločili, da bodo pomagali njegovi ženi, ki je ostala sama s štirimi otroki in vnukom. Ker ima družina zdaj le en dohodek, so se sodelavci odločili, da zberejo donacije na tajništvih Hitovih centrov.

Naj spomnimo, da je Denis v ponedeljek utonil v Soči. Skupaj s hčerama Meto in Nušo je plaval v reki, nato pa ga je njen močni tok vzel, za vedno ... 

Deli s prijatelji