USODNE STOPNICE

Po tragediji fantka v City centru: Krivi so starši

Objavljeno 11. junij 2016 17.45 | Posodobljeno 11. junij 2016 17.45 | Piše: S. U.

Sredi maja se je v trgovini H&M celjskega nakupovalnega središča pripetila huda nesreča, v kateri se je hudo poškodoval štiriletni deček.

Fotografija je simbolična.

LJUBLJANA – Poročali smo, da se je sredi maja v trgovini H&M celjskega nakupovalnega središča pripetila huda nesreča, v kateri se je hudo poškodoval štiriletni deček. Po prvih ugotovitvah celjske policije je stal ob stekleni ograji v zgornjem nadstropju trgovine, z rokami segel na drsni del ograje tekočih stopnic in pri tem padel z višine približno osmih metrov v globino, v prazen prostor med drsnimi stopnicami in stekleno ograjo. Pri padcu se je izredno hudo poškodoval, kolikor nam je uspelo nazadnje izvedeti, je bil v umetni komi, a so bili zdravniki vseeno optimistični glede njegovega zdravstvenega stanja.

Kaj menite vi?

Svoje mnenje o nesrečnem dogodku ste v naši anketi izrazili tudi vi, dragi bralci. Kar 60 odstotkov vas meni, da so za tragično nesrečo dečka krivi starši, ker niso dovolj pazili nanj, 34 odstotkov sodelujočih pravi, da ni odgovoren nihče, saj gre za tragičen splet okoliščin, šest odstotkov, da so krivi trgovci, ki ne storijo dovolj za varnost, samo odstotek pa, da je za vse skupaj kriva država, ki je pač vedno kriva za vse. 

Deli s prijatelji