LIDL

Po Novice v ... Lidl!

Objavljeno 15. junij 2013 09.35 | Posodobljeno 15. junij 2013 09.36 | Piše: V. J.

Slovenske novice od junija ekskluzivno tudi v Lidlu.

Slovenske novice v Lidlu (foto: Dejan Javornik).

LJUBLJANA – Trgovska veriga Lidl, ki je pred jubilejnimi 40 leti postavila prvo poslovalnico v nemškem Ludwigshafnu, deluje v že več kot 20 državah z več kot 10.000 trgovinami in 200.000 sodelavci. Od prve v Sloveniji pred šestimi leti so slavnostni trak na odprtju prerezali še na 42. Da v njih vse teče kot namazano, poskrbi skoraj 1100 zaposlenih.

Slovenski Lidl pa je skupaj z vašim najljubšim časopisom (ki ga pravkar berete) poskrbel še za svojevrstno posebnost. Njihovi kupci že vedo, da morajo po časopise drugam, k drugim prodajalcem, trgovska veriga Lidl jih doslej namreč nikjer ni prodajala – to načelo je prvič prestopila šele v Sloveniji, ko je v kolportaži kot prve in edine začela prodajati Slovenske novice. Lidlovi kupci so že osvojili, na katerem koncu trgovine jih čakajo – na kovinskih stojalih, ko se približajo blagajni, postavljena so na začetek blagajniškega traku. Stojala so narejena tako, da se vam, ko sežete po časopis, še skloniti ni treba. Nekoliko v šali lahko rečemo, da po svoj izvod Slovenskih novic v Lidlu lahko sežete s pokončno hrbtenico. Ker se vam zanj – drugače kot večinoma drugod, kjer najbolj iskane časopise zložijo na najbolj spodnje police – resnično ni treba pripogibati.

Lidl je z junijem sprejel Slovenske novice v ekskluzivno trimesečen poskusno prodajo v vseh svojih trgovinah, tako da boste svoj najljubši časopis lahko pri njih kupovali čez vse poletje.

Ko boste v domačem kraju ali na počitnicah nakupovali v Lidlu, se, ko boste prihajali k blagajni, spomnite, kako preprosto pridete do Slovenskih novic. Le roko stegnete, pa nas imate!

Deli s prijatelji