Oglasno sporočilo

»Po dolgih letih se je dedek Mraz spomnil tudi mene in me obdaril. Res sem vesel darila.«

Objavljeno 20. januar 2015 14.42 | Posodobljeno 20. januar 2015 14.43 | Piše: B. K.
Ključne besede: Vitapur

Naš redni bralec in naročnik skoraj od začetka izhajanja Slovenskih novic je povedal, da je izpolnil kupon za sodelovanje v nagradi z najmanjšim upanjem, da se bo sreča nasmehnila prav njemu. »Po dolgih letih se je dedek Mraz spomnil tudi mene in me obdaril.

Jože Foški, upokojenec iz Famelj pri Divači.

Jože Foški, upokojenec iz Famelj pri Divači

Naš redni bralec in naročnik skoraj od začetka izhajanja Slovenskih novic je povedal, da je izpolnil kupon za sodelovanje v nagradi z najmanjšim upanjem, da se bo sreča nasmehnila prav njemu. »Po dolgih letih se je dedek Mraz spomnil tudi mene in me obdaril. Res sem vesel darila,« ni skrival zadovoljstva 67-letni upokojenec iz Famelj pri Divači. »Darila sem še toliko bolj vesel, ker si s svojo skromno penzijo ne morem privoščiti kakšnega večjega nakupa.«

»Zaposlen sem bil kot viličar v sežanskem Krasmetalu, ki je med prvimi podjetji šlo v stečaj pred sedemnajstimi leti. Drugega dela zaradi svojih let nisem našel, pred sedmimi leti sem se uradno upokojil. Pokojnina je seveda primerna nizkim dohodkom, ki sem jih prejemal še kot zaposleni in kasnejših skromnih nadomestil zavoda za delo. Od leta 1986 živim sam in moram priznati, da je ob vseh obveznosti težko preživeti mesec. Pa še bolezni me zadnja leta dajejo. Vitapurjeve bambusove odeje Andorra Winter sem še toliko bolj vesel, ker je topla in lahka in nadomešča kar nekaj starih odej, s katerimi sem se moral pokrivati pred nagrado,« nam je zaupal Foški.

Jože Foški je preizkusil Vitapurjevo bambusovo odejo Andorra Winter.

 

Deli s prijatelji