DOLGOVI

Partnerju Simone Dimic rubijo hišo v Murglah

Objavljeno 13. januar 2012 17.40 | Posodobljeno 16. marec 2012 15.15 | Piše: Ma. F.

Predlog za vpis hipoteke na deležu hiše Romana Horvata je vložilo podjetje Reflex iz Gornje Radgone.

Dimičeva bo plačala globo.

Partnerju nekdanje šefinje kabineta predsednika vlade Simone Dimic, Romanu Horvatu grozi, da bo kmalu izgubil svoj delež v turistični agenciji Escape, poroča časopis Dnevnik. Ogrožen naj bi bil tudi njegov polovični delež  hiše v Murglah. Afera o domnevnem spornem financiranju obnove hiše, ki je konec leta 2010 burila duhove v javnosti, je spodnesla stolček Dimičevi.

Izvršbo vložilo podjetje Reflex iz Gornje Radgone

Simonin Roman dolg poplačal

Iz podjetja Reflex so nas 16. marca 2012 obvestili: »Roman Horvat je poravnal vse obveznosti do podjetja Reflex in smo v postopku izbrisa izvršb.« Kdaj je dolg poplačal, ni znano.

Podjetje Reflex iz Gornje Radgone je vložilo predlog za vpis hipoteke na Horvatovem deležu omenjene hiše v vrednosti dobrih 17.600 evrov, še poroča Dnevnik. Podjetje je to storilo na podlagi sklepa o izvršbi, ki ga je izdalo okrajno sodišče v Ljubljani v začetku lanskega decembra. Vpis obremenitve na poslovnem deležu agencije, kjer je vlada kupovala letalske vozovnice, pa mu je uspelo doseči včeraj. Vodja trženja pri podjetju Reflex Deborah Krempl Doplihar je potrdila, da je bila izvršba vložena, vendar s podrobnostmi ni bila seznanjena.

Deli s prijatelji