NA DOPUSTU?

Parkomat 3. maja natisnil listek za 30. april

Objavljeno 03. maj 2012 21.54 | Posodobljeno 03. maj 2012 21.54 | Piše: A. L.

V Javnem podjetju Ljubljanska parkirišča in tržnice trdijo, da je s parkomati vse v najlepšem redu.

Tak listek je parkomat natisnil naši bralki danes, čeprav smo 3. maja.

LJUBLJANA – Prvomajski prazniki so komaj mimo, pa so si nekateri na prvi delovni dan v maju že navsezgodaj pulili lase. Naša bralka je pred službo na Parmovi ulici v Ljubljani naletela na parkomat, ki je bil očitno še vedno na dopustu. Vplačala je namreč 2,40 evra za šest ur parkiranja, a na njeno presenečenje ji je parkomat natisnil listek, ki je bil opremljen z datumom 30. april 2012. Napačna je bila ura, poleg tega pa tudi obračunani znesek (glej fotografijo). Najprej je poklicala na parkomatu navedeno številko za pomoč v primeru težav, svetovalka pa ji je dejala, naj spiše dogodek na listek in ga postavi na vidno mesto za vetrobranskim steklom. Svetovalka, ki dela na LPT (podjetja upravlja parkirišča), si je zabeležila tudi podatke o vozilu.

JP LPT: S parkomati ni težav

A zanimiva je ugotovitev na JP LPT: »Poslali smo ljudi preverit parkomate. Poskusili so plačati, vse deluje brezhibno. Bila je samo ena pritožba,« je povedal direktor Samo Lozej.

Spet smo se obrnili na bralko, ki je še enkrat poudarila, da je naredila vse tako kot vedno. »Plačala sem z moneto, kar lahko dokažem. Od tega listka nimam prav nobene koristi, ker so mi zadevo tako in tako zaračunali, parkirno mesto pa sem koristila,« je dejala bralka, ki jo je skrbelo edino to, da bi ji avto odpeljali ali pa ji zaračunali še kazen.

Deli s prijatelji