OBLJUBA DELA DOLG

Pahorja čaka dolga sobota: drsal bo 10 ur

Objavljeno 28. marec 2014 10.20 | Posodobljeno 28. marec 2014 10.21 | Piše: Mo. S.

Pred olimpijskimi igrami, ko nihče ni upal niti pomisliti, da bodo naši hokejisti nasprotnikom nasuli 10 zadetkov, je obljubil, da bo za vsakega drsal eno uro.

Pri športnem udejstvovanju ga dež ne moti. Kaj pa led?

LJUBLJANA – Po zgodovinskem uspehu slovenskih hokejskih reprezentantov na letošnjih olimpijskih igrah v Sočiju predsednika republike Boruta Pahorja čaka težka naloga. Še vedno namreč ni izpolnil svoje športne obljube, zdaj pa so iz njegovega urada potrdili, da jo bo v to soboto.

Pred olimpijskimi igrami, ko nihče ni upal niti pomisliti, da bodo naši hokejisti nasprotnikom nasuli 10 zadetkov, je obljubil, da bo za vsakega eno uro drsal. To bo poskušal izpolniti v soboto ob 15. uri v jeseniški dvorani Podmežakla.

Brez dobrodelnosti ne bo šlo

Iz njegovega urada so sicer sporočili, da bo dolžina njegovega drsanja odvisna tudi od počutja in drugih okoliščin, a Pahor je dogodek začinil še s humanitarno noto. Za mlade hokejiste, ki novembra potujejo v Kanado, bodo zbirali denar, predsednik pa bo na dražbo dal dres s podpisi reprezentantov in hokejsko palico Anžeta Kopitarja, poroča Delo.

Deli s prijatelji