MARIBORSKA

Padel še enajsti radar, začenja se nova akcija Strobimo ga vun!

Objavljeno 15. november 2012 17.31 | Posodobljeno 15. november 2012 17.31 | Piše: T. L.

Po gorečih radarjih, ponedeljkovih protestih in preiskavi protikorupcijske komisije bodo Kanglerjevi nasprotniki začeli akcijo trobljenja med vožnjo mimo Kanglerjeve pisarne.

MARIBOR – V mariborski občini so ostali še brez enega od osovraženih radarjev: padel je že enajsti, ampak tokrat za njegovo uničenje niso bili krivi nasprotniki tako imenovanih kanglomatov, ampak prometna nesreča. V radar je trčilo tovorno vozilo, po podatkih policije pa rušenje ni bilo namerno.

Antikanglerjanci v novo akcijo

Župan Franc Kangler pa si še ne bo mogel oddahniti. Po gorečih radarjih, ponedeljkovih protestih in preiskavi protikorupcijske komisije so ustanovitelji facebookove strani Franc Kangler naj odstopi kot župan Maribora začeli novo akcijo – Strobimo ga vun! Franca Kanglerja namreč. Na omenjeni strani so tako zapisali:

»Ime akcije je STROBIMO GA VUN!, to pa pomeni, da bomo do nadaljnjega vsakič, ko se bomo z avtom peljali mimo občine, 3-krat ZAPOREDOMA POTROBILI!  To bo pomenilo GO-TOF-JE! Naj Franca dobro sliši, kaj si o njem mislimo! AMPAK POZOR: TROBITE LE PODNEVI, KO JE MOŽNOST, DA JE FRANCA NA OBČINI, KER ČE BOSTE TROBILI PONOČI, FRANCA TEGA NE BO SLIŠAL, OKOLIŠKI PREBIVALCI, KI NISO NIČ KRIVI, PA NE BODO MOGLI SPATI! KJE JE NJEGOVA PISARNA? NA RAZLAGOVI ULICI GLEDA PROTI TRGU GENERALA MAISTRA! SMO ZMENJENI? GOTOF JE!«

Glede na to, da je podpornikov skupine, ki začenja akcijo, iz ure v uro več, lahko predvidevamo, da bo v okolici mariborske občine v naslednjih dneh precej hrupno ...

Deli s prijatelji