NA EKS

Pa ne da je Janez Janša postal mehkužec?

Objavljeno: 14.01.2018 09:45Posodobljeno: 14.01.2018 09:45

Od najbolj izkušenega slovenskega politika res nisem pričakoval takšnega političnega amaterizma.

Ah, niti z Janezom Janšo ni več tako, kot je bilo nekoč. Ne vem, ali je zaskrbljen tudi Milan Kučan. Da bi njegov bojni tovariš iz junaških osamosvojitvenih časov pomehkuženo kapituliral po borih treh dneh napadov dominantnih medijev? Upal bi si trditi, da takšnega Janeza Milan ne pozna.

Pa tako lepo je bilo še v torek. Dobri stari Janez Janša v svoji najboljši izdaji. Še Donald Trump bi bil zadovoljen s tako sofisticiranim in inteligentnim napadom na lažnive medije:

»Nova epizoda vaše zarukanosti. Spomnite se, kako se je moralo Delo za podobna natolcevanja javno opravičiti. Kredit je registriran in javno objavljen na Ajpesu. Izposojamo si tam, kjer so boljši pogoji,« je tvitnil Janez, Kranjski Janez, v odzivu na Večerovo razkritje o mladi in radodarni Dijani iz nam bratske Republike srbske. Za 32-letnico je 450.000 evrov posojila po dvoodstotni obrestni meri sitnica, kot bi rekli naši bratje, torej drobiž.

A vse, kar se je dogajalo potem, ni bil stari dobri Janez Janša. Iz letala je bilo mogoče videti, da brani neubranljivo. Tako neprepričljivega prvaka SDS res nisem vajen gledati. Vsakemu povprečno inteligentnemu bralcu, ki si je vzel dve minuti časa za branje 22. člena zakona o političnih strankah, je bilo jasno, da si je od fizične osebe mogoče izposoditi zgolj deset povprečnih plač v enem letu.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Osrednje novice

Foto: youtube

Diplomatski zaplet? Kitajska poziva Slovenijo, da izroči »tajvanske kriminalce

Slovenska policija jih je aretirala v kriminalistični akc ...

BMW, iphone in android

BMW bo kupcem avtomobilov zaračunaval letno uporabo Applovega sistema carplay, kar je precej nenavadna poteza.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja