ŽENSKE V POLITIKI

‘Ona blond od Žerjava‘ Kociprovi vrnila z njenimi krog(c)i

Objavljeno 08. oktober 2013 13.40 | Posodobljeno 08. oktober 2013 13.08 | Piše: K. K.

Poslanka Pozitivne Slovenije Maša Kociper je odpikala državno sekretarko Moniko Kirbiš Rojs s pismom v kabinet premierke, ta ji na facebooku vrača.

SLOVENSKA BISTRICA – »Ker so mi skoraj pokvarili vikend, si moram še enkrat osvežiti spomin, kakšnim standardom moraš ustrezati ... vrhunska razlaga, česa takega pa res ne zmorem in to ni okej,« je včeraj na svoj facebook napisala (do)nedavna državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Monika Kirbiš Rojs. In 'prilimala' posnetek poslanke Pozitivne Slovenije Maše Kociper, ki s krog(c)i v družbi današnje premierke Alenke Bratušek pojasnjuje fiskalno pravilo.

Kociprova je s pismom spodila Kirbiš Rojsovo

Naj spomnimo, da je v soboto spletni portal Požareport objavil pismo Kociprove vodji kabineta predsednice vlade Jerneju Pavliču, v katero je o Kirbiš Rojsevi zapisala: »Jernej, to je predlog naše poslanke za DS na MGRT. Ona blond od Žerjava res ni ok, makar dajmo Acota za drugega DS ali pa koga drugega, mal poglej tole spodaj pls.« Nekaj dni po objavi pisma Kirbiš Rojseva ni bila več državna sekretarka. Več preberite tukaj.

Deli s prijatelji