NAGRADNA IGRA

Okoli hiše bo še bolj čisto

Objavljeno 17. avgust 2013 15.15 | Posodobljeno 17. avgust 2013 15.15 | Piše: S. O.

Nagradna igra Terna je tokrat obiskala Strahinj.

V sklopu poletne – že 19. po vrsti – nagradne igre Slovenskih novic Terna, pri kateri bralcem ni treba storiti nič drugega, kot da podrgnejo nalepko na naslovni strani časopisa, smo tokrat podarili prvi visokotlačni čistilnik Stihl. Okoli svoje hiše bosta poslej imela vse še bolj kristalno čisto Olga in Jože Škarabot iz Strahinja v občini Naklo. Nagrado je sicer zadela Jožetova teta Jožefa Škarabot, a samo na papirju, saj živi v domu za starejše občane in za hišo ne skrbi več, Novice, na katere je bila naročena, pa sta zdaj na svoj naslov prenesla Olga in Jože.

Rada rešuje križanke

Olgo, ki bo prejela nagrado, smo dobili ravno med sprehodom po Kranju. Ni mogla skriti veselja ob tem, da je zadela nagrado, saj do zdaj v življenju ni zastonj prejela nič omembe vrednega. Tako in tako ne igra prav veliko nagradnih iger, vseeno pa redno preveri, kaj se skriva pod nalepko na prvi strani Slovenskih novic. »Moževa teta je bila naročena na Novice, ampak smo jih vsi brali. Zdaj je v domu za upokojence in ne vidi več dobro. Ker je njeno stanovanje prazno, dobiva midva z možem časopis. Nisva ga odpovedala, samo mesto dostave sva spremenila. Novice smo obdržali zato, da vsak dan zjutraj pride časopis v hišo. Jaz rada rešujem križanke, najprej pa sudoku. Že ob šestih se zbudim in čakam, kdaj pride poštar. Jaz sem prva na vrsti,« nam je pojasnila Olga. In seveda dodala, da ji bo prav prišel visokotlačni čistilnik, ki se učinkovito spopada s trdovratno umazanijo na terasah, vrtnem pohištvu, vozilih, strojih, garažah ...

Še vedno se izplača vsak dan preveriti, kaj se skriva pod nalepko na prvi strani, saj bo 19. Terna s številnimi nagradami potekala vse do 5. oktobra. 

Deli s prijatelji