DOBRO DELO

Očistimo naše gore: v soboto vabljeni v Tamar

Objavljeno 12. junij 2015 18.31 | Posodobljeno 12. junij 2015 18.32 | Piše: E. N.

V soboto bo v prečudoviti dolini Tamar potekala vseslovenska akcija z ekološkim in dobrodelnim namenom.

Ohranimo našo naravo lepo in čisto! Foto: Aleš Krivec/facebook stran Očistimo naše gore

Pred nami je vremensko čudovit vikend. Pravi greh bi bil ostati doma. Ljubljano bodo zasedli nogometni navijači in udeleženci parade ponosa, marsikdo se bo odpeljal do obale in skočil v morje, če pa se želite dobro imeti in pri tem narediti še dobro delo, pa bo prava destinacija za vas dolina Tamar.

Tam bodo v sklopu projekta Otroci Triglava, za katerega skrbi naša Zavarovalnica Triglav, pri Planinskem domu Tamar skupaj z oskrbnikom koče Markom Bernikom in ambasadorjema dogodka biatloncema Tejo Gregorin in Klemnom Bauerjem odprli novo otroško igrišče. 

Dogodek bo imel ekološki in dobrodelni namen.

Zbirno mesto je ob 10. uri na parkirišču v Planici, kjer bo vsak udeleženec lahko prevzel majico akcije, rokavice in biorazgradljivo vrečko za pobiranje odpadkov. 

Otvoritev otroškega igrišča pri Planinskem domu Tamar bo ob 11.30. Za zabavo bodo poskrbeli člani glasbene skupine Jara Raja in maskota Zavarovalnice Triglav Kuža Pazi, za topel obrok pa oskrbnik koče s sodelavci.

Organizatorji vse, ki bi se jim radi pridružili, vabijo, naj potrdijo udeležbo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.image ali s prijavo na Facebook Očistimo naše goreimage.

Deli s prijatelji