KONEC TEDNA

Obetajo se padavine in ohladitev

Objavljeno 25. september 2013 15.56 | Posodobljeno 25. september 2013 16.00 | Piše: T. L.

V naslednjih dneh bo deževno, od torka dalje pa spet suho vreme.

LJUBLJANA – V zadnjih dneh smo uživali v idiličnem jesenskem vremenu, ki se (za nekaj časa) poslavlja. Že danes je oblačnost z meglo ponekod vztrajala dlje, kot smo bili v zadnjem času navajeni, ampak kljub temu bosta sreda in četrtek še suha. V četrtek se bodo obdobja večje in manjše oblačnosti že menjavala, pozno zvečer pa bo začelo deževati.

Manj ugodno vreme se bo nadaljevalo tudi v petek, ko se obeta večja temperaturna sprememba: temperature bodo čez dan segle do okoli 15 stopinj, bo še nekaj padavin, le na Primorskem se bodo temperature povzpele nad 20 stopinj Celzija.

V soboto bo suho, čeprav bo oblačnost prevladovala nad soncem, v nedeljo pa se znova obeta dež, nam je povedal dežurni meteorolog Janez Markošek iz Agencije RS za okolje (Arso).

Ponedeljek bo še deževen, od torka in vse do petka pa se nato znova obeta suho vreme. Koliko sonca bomo deležni v prihodnjem tednu, je v tem trenutku še težko napovedati, je še razkril Markošek. Sicer pa bodo temperature že prav oktobrske in se bodo čez dan gibale med 15 in 20 stopinjami. 

Deli s prijatelji