BRALCI MENIJO

O poštenosti Jadranke Dakić prepričani le moški

Objavljeno 24. oktober 2013 21.05 | Posodobljeno 24. oktober 2013 21.04 | Piše: K. K.

Več kot polovica sodelujočih v anketi je mnenja, da je do več kot milijona prišla s sumljivimi posli.

Povezava z Jankovićem je po mnenju 37 odstotkov bralcev Dakićevi omogočila, da je bila vedno pri koritu in sklepala dobre posle.

LJUBLJANA – Potem ko je okrožno sodišče v Ljubljani pred dnevi Jadranki Dakić, nekdanji ljubljanski podžupanji in tesni sodelavki Zorana Jankovića, zapečatilo za 1,3 milijona evrov premoženja, smo vas v anketi na spletni strani povprašali po mnenju, od kod bi nekdanja podžupanja, prej zaposlena v Mercatorju, lahko pridobila tako premoženje.

Več kot polovica: Sumljivi posli

V poštenost čedne plavolase sopotnice ljubljanskega župana Jankovića verjame le peščica, trije odstotki vseh, ki so v anketi sodelovali. Pa še to, zanimivo, samo moški. Več kot polovica (54 odstotkov) sodelujočih je mnenja, da je Dakićeva do osemsto tisočakov gotovine na računu prišla s sumljivimi posli in da toliko denarja ni prislužila pošteno. Okoli tretjine se vrti odstotek tistih, ki pravijo, da je Dakićevi povezava z Jankovićem omogočila, da je bila vedno pri koritu in je zato lahko sklepala dobre posle. Sedmim odstotkom pa se Dakićeva ne zdi zanimiva, saj je na prostosti veliko takih, ki so pokradli še več.

Deli s prijatelji