POLNO ZAPOSLEN

Novi prvi mož UKC Ljubljana je zelo aktiven podjetnik

Objavljeno 16. avgust 2015 11.44 | Posodobljeno 16. avgust 2015 11.44 | Piše: Ma. F.

Novi vršilec dolžnosti je lastnik ali direktor več podjetij v Sloveniji in tujini, poleg tega pa je tudi član dveh nadzornih svetov.

Andrej Baričič.

LJUBLJANA – Dosedanji v. d. generalnega direktorja UKC Ljubljana Simon Vrhunec je v ponedeljek predal posle svojemu nasledniku Andreju Baričiču, ki je napovedal, da bo cilj upravljanja povrniti ugled bolnišnice in njenih zaposlenih ter izboljšati zaupanje uporabnikov v kakovost storitev.

Novi vršilec dolžnosti je tudi lastnik ali direktor več podjetij v Sloveniji in tujini, poleg tega pa je tudi član dveh nadzornih svetov, piše MMC. V Londonu ima s partnerico registrirani dve podjetji, katerih dejavnost je menedžersko svetovanje. Baričič je tudi registrirani samostojni podjetnik v Avstriji, v Sloveniji pa ima podjetji Globe, katerega dejavnost je svetovanje, in Glabo, ki se ukvarja s trgovino in z izobraževanjem. Je tudi nadzornik v Istrabenzu in član revizijske komisije nadzornega sveta Elektra Gorenjske.

Predsednik sveta UKCL Tomaž Glažar Baričiču, kljub temu da ima več podjetij, še vedno zaupa, saj meni, da dokler stvari niso nezakonite, niso sporne, še piše MMC.

Deli s prijatelji