TERNA

Njemu 500 evrov, njej posoda

Objavljeno 17. april 2014 23.10 | Posodobljeno 17. april 2014 23.10 | Piše: A. J.
Ključne besede: Terna

Terna je tokrat obiskala naša naročnika na Gorenjskem in Primorskem.

Bodite pozorni: trije enaki znaki prinesejo lepo nagrado. Foto: S.N.

LJUBLJANA – Kar dva naša naročnika, ki sicer, kot pravita, do zdaj nista imela pretirane sreče z nagradnimi igrami, sta se razveselila Terninega dobitka: 22-letni Gregor Sušnik iz Zgornje Besnice bo lahko v trgovini Vitapur – Hitex zapravil bon za 500 evrov, 37-letna Valentina Jesenšek iz Dekanov pa bo svojima otrokoma pripravljala slastna kosila v novih posodah Poure & Cook.

Gregor Sušnik, po poklicu mehanik, je za nagrado izvedel zgodaj zjutraj, ko je, kot vsak dan pred službo, ob kavici listal časopis, ki ga njegova družina prebira že okroglih 20 let. Bolj iz navade, v življenju do tistega trenutka namreč ni še nikoli zadel nobene nagrade, je odlepil nalepko in presenečen obstal: s časopisa so se mu nasmihali trije enaki Ternini simboli! Lepo vsotico, ki mu jo je prinesla pregovorno muhasta sreča, bosta zapravila z materjo Jadranko Sušnik, ki se je nagrade razveselila vsaj toliko, če ne še bolj. Kako točno bosta zapravila denar, srečna dobitnika še ne vesta, zagotovo pa se bo v njunem nakupovalnem vozičku med drugim znašel nov jogi, na katerem bodo sanje, o tem smo prepričani, še slajše in spanec še bolj trden.

Dvakrat mamica Valentina Jesenšek, ki v Slovenskih novicah še posebno rada prebira rubriko Bulvar (koliko let to počne, bi težko rekla, zaupala pa nam je, da je na naš časopis naročena že zelo dolgo), je za srečni dobitek izvedela popoldne, ko se je vrnila iz službe. »Nekaj si zadela,« ji je dejala mama. »Najprej sem mislila, da gre zgolj za popust, potem pa sem preverila in ugotovila, da sem tokrat resnično zadela nekaj malo večjega,« nam je zadovoljno zaupala srečna dobitnica. Darilo ji bo prišlo še kako prav, saj bo stare obrabljene posode zdaj vrgla proč. V bleščečih se novih (v kompletu jih je kar 11!) bodo nastajale različne primorske dobrote, tudi slovita mineštra, ki bo, pripravljena v novem loncu, gotovo še posebno okusna. Pa dober tek! 

Deli s prijatelji