PRODAJA

Nekdanji direktor Ukoma hišo ponuja za 749 tisočakov

Objavljeno 27. december 2012 10.50 | Posodobljeno 27. december 2012 10.22 | Piše: A. K.

Darijan Košir na spletu ponuja svojo nepremičnino.

Hišo prodaja za 749.000 evrov.

LJUBLJANA – Nekdanji direktor vladnega urada za komuniciranje v času Pahorjeve vlade Darijan Košir prodaja svojo luksuzno hišo v Dobrunjah v Ljubljani. Košir hišo ponuja na spletni strani nepremicnine.net, ceni pa jo na 749.000 evrov.

Hiša v treh etažah premore kar 409 kvadratnih metrov bivalne površine, je moderno zasnovana, energijsko varčna, pohištvo pa je narejeno po meri, je zapisano na spletni strani, podrobnosti oglasa pa si lahko preberete tukaj.

Prodaja po ločitvi

Neuradni viri razkrivajo, da je prodaja hiše povezana z ločitvijo od prve žene. Aprila lani je namreč izbruhnila afera z državno uradnico Valerijo Mencej, vodjo oddelka za promocijo na uradu, ki ga je vodil Košir. Mencejeva je intimno zvezo in nosečnost s svojim nadrejenim sodelavcem sporočila kar prek elektronske pošte.

Od aprila samostojni podjetnik

Nekdanji direktor Ukoma in pred leti tudi odgovorni urednik časopisa Delo Darijan Košir je aprila letos odprl status samostojnega podjetnika. Ni znano, kaj natančno počne Košir, saj za medije ne daje več izjav, dejal je le, da je njegov nekdanji službeni telefon trenutno njegov zasebni, da ni javni uslužbenec in ne dela za nobeno državno podjetje, poroča pozareport.si.
 

Deli s prijatelji