OGLASNO SPOROČILO

Navijajte za slovenske košarkarje skupaj s Hervisovimi Zvezdami pod košem

Objavljeno 06. september 2013 12.32 | Posodobljeno 08. september 2013 17.36 | Piše: Hervis

Zvezde pod košem.

Med 4. in 22. septembrom gledalce košarkarskih tekem Eurobasketa 2013 na Šport TV razveseljujejo Hervisove kratke oddaje z naslovom Zvezde pod košem, v katerih se znane osebnosti iz sveta športa in glasbe na zabaven način preizkušajo v metanju na koš in drugih košarkarskih veščinah.

V 5- do 6-minutnih oddajah, ki so nastale v sodelovanju Hervisa in Šport TV, se bodo Ivica Kostelić, Zlatko, Grega Skočir, Peter Mankoč, Nina Pušlar, Mitja Dragšič ter miss Slovenije Maja Cotič in drugi sodelujoči preizkušali v košarkarskem znanju. Gledalci si lahko prispevke na Šport TV ogledajo vsak dan med prenosi tekem. Napovednik oddaje Zvezde pod košem si je mogoče ogledati tukaj.

V Sloveniji se je začela ena največjih športnih prireditev pri nas, 38. evropsko prvenstvo v košarki Eurobasket 2013. Na prvenstvu sodeluje 24 reprezentanc, organizatorji pa pričakujejo okoli 30.000 navijačev iz vse Evrope. Hervis med prvenstvom kupcem ponuja pester nabor navijaških izdelkov, kot so majice, nahrbtniki, žoge idr.

###

Hervis Šport in moda, d. o. o.

Hervis je mednarodno podjetje s 40-letno tradicijo. V Sloveniji je bilo podjetje Hervis, d. o. o., ustanovljeno leta 1997, do danes pa je s 16 prodajnimi mesti postalo največja in vodilna veriga trgovin za prodajo športne opreme ter oblačil za šport in prosti čas. Več informacij je na voljo na spletni strani www.hervis.si.

Deli s prijatelji