POMAGAJMO

Nataliji Gros umrl mož, zdaj zbirajo denar

Objavljeno 04. oktober 2015 20.45 | Posodobljeno 04. oktober 2015 20.45 | Piše: Ma. F.

Nekdanjo vrhunsko športno plezalko Natalijo Gros je julija letos nepričakovano zapustil mož. Po njegovi smrti ostaja sama s hčerko Elo, življenjski stroški pa postajajo prevelik zalogaj.

Natalija Gros je tekmovalno kariero sklenila leta 2011.

LJUBLJANA – V 42. letu starosti je 16. julija letos povsem nepričakovano umrl izjemni fotograf in režiser Jure Breceljnik, ki je za sabo zapustil ženo Natalijo Gros, nekdanjo vrhunsko športno plezalko, in šest mesecev staro hčer Elo. Jure je imel veliko vizijo za svoje podjetje Film IT, v katerega je vložil ves svoj trud.

Njegova žena Natalija je ostala sama s hčerko, ob težki izgubi moža pa se sooča še s finančnimi težavami. Trudi se, da bi dokončala projekte Juretovega podjetja, medtem ko sama skrbi za hčer. Časa in energije za dodatno delo nima, stanovanjski stroški in kredit pa se neusmiljeno pojavljajo iz meseca v mesec.

Prijatelji in vsi, ki jim je mar, so združili svoje moči in ji priskočili na pomoč. Na spletni strani youcaring.comimageje mogoče donirati denar ter s tem pomagati Nataliji in Eli pri soočanju z eno najtežjih preizkušenj v življenju.

»Vsak lahko v nečem najde svoj smisel življenja,« je Jure Breceljnik pred dvema letoma dejal o glavnem sporočilu filma Divji. Njegov moto pa je bil: »Vsak lahko živi svoje sanje.« Sam je svoje vsekakor živel.

Preberite še: Poslovil se je Jure Breceljnik (41)image

Deli s prijatelji