PO FACEBOOKU

Naši vrli politiki všečkajo tudi »nabrite« strani

Objavljeno 04. september 2013 21.43 | Posodobljeno 04. september 2013 21.45 | Piše: S. N.

Pri všečkanju žgečkljivih vsebin na facebooku so naši politiki precej zadržani, a smo vseeno našli izjeme.

Del telesa, ki še kako predrami domišljijo ...

LJUBLJANA – Facebook je v sodobnem času uporabno orodje, ki je že zdavnaj presegel vlogo spletnega omrežja, ki povezuje in združuje kolege, nekdanje sošolce in morebitne simpatije. Razširil se je na področje poslovnih priložnosti, oglaševanja, osebnega marketinga in še in še. Ker že vrabci na strehi čivkajo, kako pomembno je tudi na facebooku skrbeti za svojo podobo, smo na hitro preverili, kako zanjo skrbijo naši politiki. Pustili smo ob strani vse razgrete politične debate in se raje posvetili temu, kaj so na facebooku všečkali.

V oči sta nam padla državni sekretar na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport Aljuš Pertinač in predsednik Državljanske liste Gregor Virant. Oba imata namreč med všečki tudi seksi facebook strani, še posebej »nabrita« je Virantova, ki kaže, da mu je všeč podjetje, ki se odkrito ukvarja z žgečkljivimi telefonskimi pogovori. 

Mišič rad gleda v zvezde

Zvezdnik, ki je prevzel prvo mesto v številu medijskih objav po naskoku na Luko Koper, Gašpar Gašpar Mišič je (po hitri in nestrokovni oceni) tudi rekorder po številu všečkanih strani – skoraj jim ni konca. Kot nekdanji mornar se, sodeč po všečkih, rad ozira v zvezde, saj spremlja kar nekaj astro, vedeževalskih in podobnih strani, med všečki pa izstopa tudi všečkanje modnega bloga 16-letnega dekleta iz BiH. Sicer pa je duhovnosti očitno precej naklonjena tudi Barbara Žgajner Tavš.

Virant in Branko Grims sta (glede na všečke) ljubitelja masaž, Grims spremlja tudi facebook stran, namenjeno ženskam, ki želijo biti mikavne. 

Sicer pa prevelikih presenečenj med obrazi, ki sestavljajo našo politično srenjo, nismo odkrili: med všečkanjem domačih in tujih političnih kolegov in institucij, kulinaričnih zgodb, glasbene scene in estradnikov nismo odkrili nič pretresljivega. Očitno naši veljaki kar dobro pazijo na svojo javno podobo. Vsaj pri všečkanjih na facebooku ...

Deli s prijatelji