NOV OPERATER

Naročniki, pozor: konec Debitela, kaj pa zdaj?

Objavljeno 06. maj 2016 17.51 | Posodobljeno 06. maj 2016 17.57 | Piše: Pe. J.

Debitelovi uporabniki bodo po 1. juniju brez nosilnega operaterja.

Preproste definicije o tem, kaj je pametni telefon in kako se razlikuje od »neumnega« (funkcijskega), ni (slika je simbolična)

LJUBLJANA – Uporabniki Debitela so v mesecu majo že prejeli obvestila, da bodo od 1. junija naprej preusmerjeni na Telekomove pakete. To se bo samodejno zgodilo z vsemi Debitelovimi uporabniki. Sprememba bo prizadela tudi uporabnike predplačniškega paketa Debitel, s prvim dnem junija bodo prestavljeni na predplačniški paket Mobi.

Številka ostane nespremenjena

Telefonska številka in kartica SIM ostaneta nespremenjeni, vse dobroimetje na računu Debikartice pa bodo samodejno prenesli na račun Mobi. Polnjenje računa bo mogoče tako z vrednotnicami za polnjenje Debikartic (do izteka veljavnosti) kot s tistimi za polnjenje računa Mobi. Nakup novih vrednotnic za polnjenje Debikartic po 1. juniju ne bo več mogoče.

Zveza potrošnikov svetuje

Če ste z operaterjem Telekom Slovenije zadovoljni, se za vas ne spremeni nič in ga boste po prvem juniju uporabljali tako kot do zdaj. Če bi radi zamenjali paket in ostali pri Telekomu, do 1. junija lahko za 20 evrov zamenjate paket, vendar, pozor, v mesecu juniju lahko paket zamenjate brezplačno. Če bi radi zamenjali operaterja, pa to naredite do 31. maja, seveda ob poravnanih obveznostih.

Deli s prijatelji