POPOTNI KLUB

Naročniki Novic, luksuzna ladja čaka!

Objavljeno 06. oktober 2012 14.43 | Posodobljeno 06. oktober 2012 14.45 | Piše: L. K.

Za pičlih 29 evrov se lahko prijavite na razvajanje v Benetkah.

Drage naročnice in naročniki na Slovenske novice! Toliko let smo že skupaj, dan za dnem, mi z vami in vi z nami, čas je, da se vam za to zvestobo primerno oddolžimo.

V obdobju, ko je treba zatiskati pasove, celo tako krepko, da človek komajda še diha, ko je vsak cent tako hudo pomemben, vse prevečkrat pozabljamo nase, pozabljamo na duhovno rast, užitek, radovednost, strast, na svetovljanstvo.

Pozabljamo na razvajanje

To je to! Na Slovenskih novicah smo naposled sklenili, da se vam oddolžimo prav s tem, z razvajanjem. Pa ne kar nekim, da ne bo pomote, oddolžili se vam bomo elegantno, s sobotnim razvajanjem na najprestižnejših ladjah, z ekskluzivnim potepanjem, ki bo odslej naša in vaša stalnica, ko vas bomo, drage naročnice in naročniki, odpeljali na lepše – v svet. In to po smešno nizkih cenah!

S Popotnim klubom Slovenskih novic vas bomo za začetek najprej popeljali v Benetke, prestižno mesto nešteto kanalov in mostov, palač in trgov, kjer se boste lahko za nameček razvajali na ta hip eni najprestižnejših ladij MSC Divina. Seveda si jo boste lahko do potankosti ogledali, postregli vam bodo tudi z imenitnim kosilom, čisto pravi slow food bo to, v protokolarnem ozračju, zaradi česar se boste počutili neznansko visoko, vse to pa le za skromnih 29 evrov. Najprej v soboto, 20. oktobra, in še teden dni zatem, 27. oktobra.

Preživeli boste enkratno soboto

To pa še ni vse: po izkrcanju z ladje vas bomo popeljali še na krajši ogled Benetk, zagotavljamo, preživeli boste enkratno soboto! V ceno 29 evrov je namreč vključeno vse, od slovenskega vodenja, avtobusnega prevoza, ogleda ladje do gurmanskega kosila, prevoza do Benetk s pristaniškim avtobusom in še krajšega vodenega ogleda Benetk.

Najbrž vas, draga naročnica, dragi naročnik, že krepko daje radovednost in vas zanima, le kaj bi morali vendar storiti, da bi se za pičlih 29 evrov tisto soboto razvajali v Benetkah.

Naravnost preprosto!

Prav vsi naročniki na Slovenske novice se lahko vsak delavnik, od ponedeljka do petka, na ta ali oni izlet prijavijo na telefonski številki 01/47-37-696 med 10. in 19. uro. Prijave bomo začeli zbirati že ta ponedeljek, 8. oktobra, vse do zapolnitve mest – izbranih bo namreč prvih 50 naročnikov za vsak izlet.

Pazite, omenjena izleta, 20. in 27. oktobra, še zdaleč ne bosta zadnja, to je namreč šele začetek naših izjemno ugodnih pohajkovanj! Zaradi Popotnega kluba Slovenskih novic se vam lahko zato v prihodnje še kako smeji.

Deli s prijatelji