UJELI SMO JU

Namesto v parlament na punce

Objavljeno 06. januar 2012 14.01 | Posodobljeno 06. januar 2012 14.26 | Piše: K. K., D. P.

Zoran Janković naj bi bil službeno odsoten, ujeli pa smo ga v Zvezdi.

Milan Kučan in Zoran Janković sta debatirala v Zvezdi.

LJUBLJANA Mandatar Zoran Janković se danes ni udeležil krizne seje odbora za finance, ker je bil službeno zadržan. Mi pa smo ga, medtem ko bi moral skupaj z guvernerjem Banke Slovenije, ministrom za finance in predstavniki finančnih inštitucij ocenjevati stanje javnih financ v državi, za krmilo katere bo sedel, ujeli v slaščičarni Zvezda, kjer sta s svetovalcem in podpornikom Milanom Kučanom za šankom razpravljala in plačevala puncam pijačo.

Slaščičarna in nasveti

Kot dokaz objavljamo fotografijo, na kateri smo žal sicer Jankovića malce odrezali, a težko bo zanikal, da sta bila s Kučanom v slaščičarni. Starejši je nekoliko zaskrbljen mlajšemu delil nauke, kako naj v javnosti predstavlja kandidate za ministre. Menil je tudi, da bi se bilo pametno posvetovati še s šefom zveze borcev Janezom Stanovnikom. Gotovo bodo imeli priložnost za to v nedeljo ob proslavljanju spomina na dražgoško bitko.

Punce

Med Kučanovo učno uro so v lokal stopila štiri dekleta in sedla k sosednji mizi. Razposajeni Janković je natakarju naročil, naj prinese pijačo. V tistem trenutku je v lokal stopila še peta mlada dama, ki se je je Janković se posebno razveselil. Predstavil ji je Kučana in povedal, da je to Damijanovo bivše dekle.

Kaj je službeno?

Tiskovno predstavnico Pozitivne Slovenije smo povprašali, kakšne službene dolžnosti so zadržale poslanca in mandatarja Jankovića, odgovora pa še nimamo ...

Deli s prijatelji