SRČNA NAPAKA

Namenite dobro misel malemu borcu Patriku

Objavljeno 25. februar 2015 20.26 | Posodobljeno 25. februar 2015 20.26 | Piše: T. L.

Zaradi redke srčne napake sta pred Patrikom, ki se je rodil minuli četrtek, še dve operaciji.

Patrik je mali borec.

LJUBLJANA – Življenje je velikokrat nepredvidljivo in nam na pot postavlja številne preizkušnje. Ki so še težje razumljive, kadar so v vrtincu nepredvidljivosti ujeti najmlajši in najranljivejši – otroci. Pred hudo življenjsko preizkušnjo se je po rojstvu sina Patrika znašel tudi Gregor Mlinar, ki se sicer ukvarja z glasbo. 

Gregor se je v ganljivem zapisu obrnil na vse ljudi in razkriva težave, s katerimi se ubada njegova družina. Minuli četrtek je namreč Gregor dobil sin Patrika. Sreča in navdušenje pa sta bila kratkega diha, saj so Patrika že po nekaj urah zaradi srčne napake urgentno odpeljali v UKC Ljubljana, kjer so ga operirali


Preberite si zapis Gregorja Mlinarja na facebooku (zapis objavljamo v nelektorirani obliki):


Pozdravljeni,

19.02.2015 se mi je rodil sin Patrik - a žal sreča in navdušenje nista trajala dolgo, kajti že čez nekaj ur, so ga s helikopterjem urgentno odpeljali v UKC Ljubljana, zaradi srčne napake.
Že naslednje jutro so ga operirali in zahvaljujoč dobrim kirurgom ter dobrim željam vseh bližnjih, je operacijo uspešno prestal. Danes že diha sam, pije materino mleko in se bori z vsemi močmi, da bi okreval.

Kot veste, redkokdaj pišem na Facebooku in še nikdar nisem objavil slikce svojih otrok, ampak danes bom naredil izjemo ter objavil sliko Patrika, neverjetnega borca, ki se bori za preživetje. Ker verjamem, da pozitivno mišljenje in dobre misli, lahko premagajo nemogoče, vas prosim, da ob pogledu na Patrika, namenite samo eno pozitivno, misel in jo 'pošljite' Patriku.

Vesel bom tudi kakšne slikce namenjene Patriku, lahko jo tudi pošljete na moj naslov Ulica bratov Vošnjakov 3, 3000 Celje.

Hvala vsem.

Pred Patrikom še dve operaciji

Gregorja Mlinarja smo danes poklicali in povedal nam je, da je prva operacija, ki je bila v petek, uspela in da je Patrikovo zdravstveno stanje stabilno. Sta pa pred Patrikom še dve operaciji, kdaj bosta, pa še ni znano. V roku treh mesecev bo Patrik imel še eno operacijo in ves ta čas bo zaradi velike nevarnosti okužb preživel v bolnišnici. Še tretja operacija bo izvedena najverjetneje čez približno leto in pol. Kot je pojasnil Mlinar, tudi zdravniki še ne morejo natančno predvideti nadaljnjega poteka zdravljenja za malega borca Patrika.

Vsi skupaj pa za malega junaka držimo pesti.   

Deli s prijatelji