ODPIRALNI ČAS

Nakupi v zadnjem trenutku: je kje še kaj odprtega?

Objavljeno 20. april 2014 09.10 | Posodobljeno 18. april 2014 17.37 | Piše: T. L.

Preverili smo, kako so v času velikonočnih praznikov odprte prodajalne.

V trgovino nikar brez nakupovalnega seznama.

LJUBLJANA – Ker vremenska napoved za konec tedna ni ravno najobetavnejša, bo podaljšani konec tedna morda primernejša za obiske. Če pa dobimo obisk, se spodobi, da je miza polna. Trgovine so te dni odprte po prilagojenem delovnem času, pa si poglejmo, kje in kako boste lahko te dni nakupovali. 

MERCATOR

V Mercatorju bodo na cvetno nedeljo in velikonočni ponedeljek prodajalne odprte po nekoliko prilagojenem nedeljskem delovnem času. V nedeljo bodo odprte le redke prodajalne (v Ljubljani denimo Market na Celovški, na Tržaški, na Slovenski, v Mariboru Market na Avtobusni postaji, na Bledu pa Market Zaka Bled).

Na velikonočni ponedeljek je izbira odprtih prodajaln pestrejša, seznam pa si lahko pogledate (tudi) v pripeti datoteki.image

SPAR in INTERSPAR

V nedeljo so vse trgovine Spar in Interspar zaprte. V ponedeljek bodo vse trgovine Spar prav tako zaprte, trgovine Interspar pa bodo z nekaj izjemami odprte med 9. in 15. uro. In katere so izjeme? ISP Velenje Šalek, ISP Murska Sobota in ISP Ptuj so odprte od 8. do 13. ure, ISP Vič Ljubljana pa od 8. do 15. ure.

E.LECLERC

V nedeljo nakupovanje ne bo mogoče v trgovinah E.Leclerc. Bosta pa hipermarketa v Ljubljani in Mariboru odprta v ponedeljek med 9. in 15. uro.

HOFER

V času velikonočnih praznikov (v nedeljo in ponedeljek) so trgovine Hofer zaprte.

TUŠ

Tuševe trgovine so v nedeljo zaprte, medtem ko bodo na velikonočni ponedeljek odprte po nedeljskem urniku, kar pomeni, da se v večini krajev trgovine zapirajo ob 12. uri, so pa tudi izjeme, ko je mogoče nakupovati do 15. ure ali celo dlje. Točni podatki o odpiralnih krajih posameznih prodajaln po nedeljskem urniku so objavljeni na spletni strani Tuša. 

LIDL

Tudi trgovine Lidl bodo v nedeljo zaprte. V ponedeljek pa bo mogoče nakupovati med 8. in 15. uro.

EUROSPIN

Trgovine Eurospina so v nedeljo in ponedeljek zaprte.

Deli s prijatelji