NAGRADA

Najboljši nakup so Slovenske novice!

Objavljeno 07. februar 2015 11.37 | Posodobljeno 07. februar 2015 11.37 | Piše: L. K.

Vaš in naš časopis, spoštovane bralke in bralci, prejemnik Best Buy Award v kategoriji dnevni časopisi.

Vredne slabega evra. Foto: Dejan Javornik

LJUBLJANA – V poplavi medijev na Slovenskem so Slovenske novice očitno najsvetlejši žarek, pa ta hvala ni zrasla na domačem vrtu, tako le izpričuje zadnja raziskava švicarske organizacije ICERTIAS (s sedežem v Zürichu), ta je namreč izvedla raziskavo – Best Buy Award!

Švicarji so raziskovali mnenje slovenskih potrošnikov in želeli dobiti kar najboljši uvid v izkušnje ter dojemanje slovenskih uporabnikov o izdelkih in storitvah, ki po njihovem mnenju ponujajo – daleč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo (t. i. best buy). »Kupci si danes namreč bolj kot kadar koli želijo za svoj denar dobiti čim več!« so pripomnili.

Anketirance so takole vprašali: »Navedite ime dnevnega časopisa, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji ljudi, ki so vam blizu, ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu.«

In med 1200 izprašanci (vsi so bili starejši od 15 let), ki za nameček niso imeli vnaprej pripravljenih odgovorov, temveč so lahko sami navedli svoj najljubši dnevni časopis, so tako največ glasov pobrale prav Slovenske novice, saj veste, ta z naskokom najbolj brani časnik na Slovenskem!

Zaradi česar jim za obdobje 2015/16 tudi pripada prestižno odličje: Best Buy Award (Št. 1 – najboljše razmerje med ceno in kakovostjo v kategoriji dnevni časopis)!

»Osnovni cilj tega projekta in certifikata Best Buy Award je bil – olajšati kupcem iskanje najbolj kakovostnega in cenovno najugodnejšega blaga in storitve!« so v zaključku še sporočili organizatorji projekta.

Ter ne nazadnje potrdili tisto pravo pot oziroma pristop, h kateremu Slovenske novice stremijo – že več kot dvajset let! Ustvarjalcem Novic pa to odličje seveda ne pomeni le pohvale, marveč še dodatno spodbudo pri trudu, da za svoje bralce pri najboljših močeh ustvarjajo še naprej.

Deli s prijatelji