NA KOŽO

Naj jim crkne krava

Objavljeno: 17.07.2017 22:35Posodobljeno: 17.07.2017 22:36

Morda bo kdaj vstala tudi nogometna Primorska.

Da so nevoščljivost, zavist in škodoželjnost v Sloveniji neke vrste nacionalni šport, bi lahko zapisali že v vsak turistični katalog dežele na sončni strani Alp. Bolj iznajdljivi bi znali s tem celo še spretneje privabiti nove goste iz tujine in jih s tem tudi nasmejati. Ker so pač tujci. Ko pa gre za Slovenec sosed Slovencu, lahko to zelo pogosto primerjamo z najpritlehnejšim delovanjem, ki ga premore človeški um. Seveda obstajajo tudi izjeme, celo na Slovenskem, a te le potrjujejo globoko zakoreninjenost tovrstne življenjske filozofije pri nas.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Osrednje novice

Podjetnik Branko Sraka je na svoje stroške obnovil kapelico

Kapelico so prestavili

Branko Sraka je potreboval prostor za svoje podjetje.

Ali se država lahko »usede« na mojo dediščino?

Ko sem po mami podedoval stanovanje, sem izvedel, da je na njem vpisana zakonita stvarna pravica prepovedi obremenjevanja in odtujevanja stanovanja zaradi več kot 10.000 evrov prejete socialne pomoči moje mame. Ne vem, kako ravnati, saj tega denarja nimam. Prav tako bom vesel vašega mnenja glede tega, ali je taka »zastavna pravica« države sploh zakonita?

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja