POPOTNI KLUB

Na magični izlet s Costo Magico

Objavljeno 16. november 2012 10.50 | Posodobljeno 15. november 2012 19.53 | Piše: L. K.

Spoštovane naročnice in naročniki Novic, telefonske linije so odprte samo še danes.

S Costo Magico bodo naše naročnice in naročniki konec prihodnjega tedna pluli po Sredozemlju.

LJUBLJANA – Dovolite, da vam zastavimo nekaj vprašanj. Kdaj ste si nazadnje privoščili zajtrk na prostem? Kdaj ste nazadnje povsem neobremenjeno, z možgani na off, prebirali knjigo, nad vami pa je bilo le neskončno nebo? Kdaj ste nazadnje uživali ob prefinjeni kulinariki, daleč od doma, okoli vas pa se je slišalo le šumenje morja? In še to: kdaj ste nazadnje križarili, se razvajali ob vseh mogočih storitvah in si povrhu ogledovali še najlepše evropske bisere?

Na vsa ta vprašanja in še na prenekatera si boste, drage naročnice in naročniki Slovenskih novic, lahko odgovorili kar sami, če se nam le pridružite na štiridnevnem popotovanju po Sredozemlju. Z 272 metrov dolgo lepotico Costo Magico, ki se ponaša s številnimi luksuznimi saloni, odlično kulinariko po receptih pristanišč, kamor se bomo zasidrali, elegantnimi bari, vrhunskim velnesom in neskončno zabavo, se bomo namreč že čez slab teden, v četrtek, 22. novembra, odpravili na potep. Popotni klub Slovenskih novic vas bo v zgodnjih jutranjih urah popeljal do Savone, do Ligurijske obale. Tam se boste vkrcali na Costo Magico, kjer vas bosta pričakala udobna kabina – ta se bo nenadoma spremenila v vaše začasno domovanje – ter slastno samopostrežno kosilo.

Medtem ko boste pluli do Barcelone, katalonskega čudesa, tega Mirojevega razstavišča, boste lahko mirno vstopali v kazino, gledališče, fitnes, savno, uporabljali bazene, tudi tiste masažne, pa tobogane, se do sitega mastili in svežili, lahko da boste zgolj poležavali in se naslajali nad tistimi, ki se niso odločili za tovrstno naslado. Lahko se boste zabavali z vedno vedrim Matjažem Javšnikom.

Po ogledu Barcelone boste potem krenili proti Marseillu, drugemu največjemu francoskemu mestu, ki kraljuje na Azurni obali. Marseille je mesto, o tem se boste zlahka prepričali, prepolno dinamike. Ne bo vam dolgčas.

Poklicati morate na eno od štirih telefonskih številk, in sicer med 10. in 19. uro:

01/473-76-96
01/473-76-92
01/473-76-91
01/473-75-81

Od tam pa nazaj proti izhodišču, Savoni, tako da boste v domačem naslanjaču že v nedeljo zvečer.

Najbrž vas že zanima, koliko vse to stane?

Če ste nemara naša naročnica ali naročnik, vas bo to križarjenje, raziskovanje nepoznanega in odkrivanje novega, stalo od 173 do 321 evrov, odvisno od vaših želja. Morda le to, da se lahko prijavite le še danes, 16. novembra.

Deli s prijatelji