KAJ SE JE DOGAJALO

Na glavo ji je padla veja, delavci pa sploh niso opazili

Objavljeno 06. november 2013 18.40 | Posodobljeno 06. november 2013 18.42 | Piše: P. J.

Bralka Zala je čakala na avtobus, ko je nanjo padla ogromna veja.

Pred znano veleblagovnico je čakala na avtobus, ko ji je na glavo treščila veja. Foto: Da. M.

LJUBLJANA – Padca suhe veje na mimoidočo gospo niso opazili, so na naše vprašanje, kaj se je dogajalo v centru Ljubljane v ponedeljek, ko je na bralko Zalo padla veja, odgovorili v podjetju Javna razsvetljava.

Zgodilo se je zunaj zapore

Potrdili so, da so v ponedeljek začeli montažo lučk na drevesa v sklopu novoletne okrasitve Ljubljane. Pri konzorciju so okraševali drevo. »Ko smo okrasili desno polovico drevesa, smo se s premično zaporo premaknili na levo polovico. Padca suhe veje na mimoidočo gospo (do prihoda reševalnega vozila) nismo opazili, ker se je to zgodilo izven območja zapore, kjer se dela niso izvajala.«

Kaj se je dogajalo v ponedeljek, preberite tukaj.

Pristala je na urgenci

Bralka je v ponedeljek čakala na avtobus pri Konzorciju, ko je nanjo padla ogromna veja. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali na urgenco, kjer so ji zašili rano na glavi. O dogodku je bila obveščena tudi policija, pri Javni razsvetljavi pa še pravijo, da »je sicer za varnost mimoidočih poskrbljeno z ustrezno premično zaporo, cestnimi prometnimi znaki in rotirajočimi svetlobnimi lučmi na samem vozilu«.

Se je tudi vam zgodilo kaj podobnega? Pošljite nam zgodbo prek spodnjega obrazca.

Deli s prijatelji