RAZPIS

Na Dobu zaposlujejo

Objavljeno 05. julij 2014 13.22 | Posodobljeno 05. julij 2014 13.24 | Piše: S. N.
Ključne besede: razpis Dob

Pri izbranem kandidatu se bo prav tako preverjalo, ali ima opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, ki ga mora sicer opraviti najpozneje v treh mesecih od sklenitve delovnega razmerja.

Bi delali na Dobu?

DOB – Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij (Zavod za prestajanje kazni zapora Dob) pa v teh dneh razpisuje prosto delovno mesto. Do 11. julija je odprt razpis, na katerem zbirajo vloge za delovno mesto vodje oddelka za pravne osebe.

Vsaj visokošolska izobrazba

V opisu nalog na tem delovnem mestu je vodenje oddelka, načrtovanje, organiziranje, usmerjanje in nadzor dela v oddelku. Zahtevana je vsaj visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma visokošolska univerzitetna (prejšnja) pravne vede.

Strokovni izpit

Zahtevane delovne izkušnje se skrajšajo za tretjino v primeru, če ima kandidat univerzitetno izobrazbo, magisterij znanosti ali doktorat oziroma zaključen specialistični študij. Pri izbranem kandidatu se bo prav tako preverjalo, ali ima opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, ki ga mora sicer opraviti najpozneje v treh mesecih od sklenitve delovnega razmerja.

Deli s prijatelji