NAJAVA

Monika uradno najavila vstop v predsedniško tekmo

Objavljeno 24. julij 2012 18.18 | Posodobljeno 24. julij 2012 19.36 | Piše: M. U.

Za zdaj edina kandidatka za predsednico države s popotnikom skozi obzorja duha ustanavlja podjetniško združenje.

Monika Malešič bo na volitvah nastopila s sloganom Plujem z vami in za vas.

LJUBLJANA – Poročali smo že, da se bo na jesenskih predsedniških volitvah ob moških kandidatih za naklonjenost volivcev potegovala tudi kandidatka Monika Malešič. Zdaj je tudi uradno, saj bo v sredo najavila svojo kandidaturo za predsednico Republike Slovenije. Že pred uradnim oznanilom svoje kandidature je Malešičeva poskrbela za odlično promocijo, saj bo, če bo postala prva predsednica v zgodovini Slovenije, kar polovico osebnega predsedniškega dohodka namenila v dobrodelne namene.

»Ljudem želim vliti upanje, da se lahko s trdim delom, z vztrajnostjo in s čutom do sočloveka marsikaj spremeni v njihovo lastno korist in korist celotne družbe.«

Monika Malešič

S popotnikom skozi obzorja duha ustanavlja združenje za razvoj podjetništva

Na sredini javni predstavitvi uradnega vstopa v predsedniško tekmo bodo predstavili tudi tudi razloge za ustanovitev Združenja za razvoj podjetništva in investicij v Sloveniji, ki ga kandidatka  Malešičeva ustanavlja skupaj z Edvardom Kadičem, znanim kot predavateljem, podjetnikom, filozofom, predvsem pa popotnikom skozi obzorja duha. Kadič je tudi dolgoletni menedžer na vodilnih delovnih mestih v prodaji globalnih podjetij in se ukvarja predvsem s praktično uporabo človeškega duhovnega potenciala pri doseganju zastavljenih ciljev.

Deli s prijatelji