(NE)RESNICE

MOL: V Jankovićevi družini nihče ni brezposeln

Objavljeno 23. april 2014 15.17 | Posodobljeno 23. april 2014 15.34 | Piše: A. L.

Janković: Gre za škodoželjna in nizkotna natolcevanja.

Povezava z Jankovićem je po mnenju 37 odstotkov bralcev Dakićevi omogočila, da je bila vedno pri koritu in sklepala dobre posle.

LJUBLJANA – »Zoran Janković je pred dnevi jasno povedal, zakaj kandidira za predsednika stranke Pozitivna Slovenija. Škodoželjna in nizkotna natolcevanja, da naj bi si s tem omogočil lažji dostop do denarja, so namerno blatenje Zorana Jankovića in največ povedo prav o osebah, ki take neresnice širijo,« so v komentarju zapisali iz Mestne občine Ljubljana (preberite tudi Janković si na vrh PS želi zaradi osebnih financ?image).

Ob tem pojasnjujejo, da posojilo vrača družba Electa Holding (ki ji je Zoran Janković leta 2004 prodal družbo Electa Inženiring) in je Jankoviću do zdaj vrnila približno 1,36 milijona evrov. »Electa Holding nima nobenih upnikov ali blokiranih računov,« izpostavljajo.

Vpogled v Ajpesov register transakcijskih računov sicer razkriva, da na računu, ki ga ima Electa Holding pri Factor banki, ni dovolj sredstev za poplačilo obveznosti in je blokiran.

image

»Kar se tiče povračila dolga gospodu Pišljarju, pa vam predlagamo, da se za odgovor obrnete na podpisnika pogodbe,« so še navedli in dodali, da v družini Janković nihče ni brezposeln.

Deli s prijatelji